Pages

Categories

Search
 

Joululahja tyttöystävälle

Joululahja tyttöystävälle voi olla monelle hankala ja tuottaa melkoisia vaikeuksia, sillä monet haluavat ostaa omalle rakkaimmalleen jotain erityisen upeaa ja jotain ainutlaatuista. Monissa tapauksissa lahjan etsiminen johtaa turhautumaan ja lisää stressiä entisestään. Tämän sivuston lahjavinkkien avulla stressi on kuitenkin helposti vältettävissä ja voit löytää tyttöystävällesi parhaimman joululahjan mistä hän on ikionnessaan!

Muista myös kuitenkin heti alkuun se, että lahjan ostaminen ei ole tärkeintä ja tyttöystäväsi varmasti ilahtuu lahjasta kuin lahjasta. Joulussa muistaminen on kaikista tärkeintä yhdessä olemisen ja hauskan pidon sekä rentoutumisen lisäksi. Älä siis vaivaa päätäsi turhan paljon ja jos tunnet, että olet stressaantunut niin tilaa joululahjat tyttöystävälle netistä edullisesti jo tänään. Alempaa löydät parhaita lahjavinkkejä, mistä ilahtuu jokainen maailman tyttöystävä erittäin suurella varmuudella.

 

 

Parhaat joululahjat tyttöystävälle 2014 vuonna – lahjavinkkejä jokaisen naisen makuun!

Joululahja tyttöystävälle

1. Koru joululahjaksi tyttöystävälle. Tästä ei enää lahja varmemmaksi mene ja kaunis koru on varmasti ihana lahja, josta tyttöystävä ilahtuu. Budjetti on korun kohdalla todella laaja, sillä mitä enemmän timantteja ja säihkettä lahjasta löytyy, sen hintavampi koru yleensä on, olettaen siis luonnollisesti, että kyseessä on aito koru. Osta siis tyttöystävällesi joululahjaksi jokin koru ja älä vaivaa päätäsi loputtomalla lahjan etsimisellä sen enempää.

 

Savanni

Savannin verkkokauppa tarjoaa Internetin laajimman valikoiman koruja joka lähtöön. Savannin korut ovat vielä erittäin kohtuullisen hintaisia, joten jos haluat ostaa koruja pienellä rahalla niin löydät tätä kautta varmasti jotain miellyttävää tyttöystävälle. Verkkokauppa tarjoaa mm. nenä-, hammas-, kaula- ja lävistyskoruja sekä paljon kaikkea muuta. Tutustu Savannin laajaan verkkokauppaan tästä!

 

2. Hemmottelua jouluna! Kukaan nainen ei voi vastustaa vaikkapa hierontalahjakorttia, manikyyriä, pedikyyriä yms. tai jotain vastaavaa hemmottelulahjaa kuten kosmetiikkaa yms. Vie tyttöystäväsi kylpylään tai osta hänelle jotain vähän eksoottisempaa ja kalliimpaa kosmetiikkaa. Hemmottelulahja on helppo ja toimii aivan varmasti jokaisen naisen kohdalla.

 

Yves Rocher

Yves Rocher on kauppa, josta löydät verkon kautta helposti kosmetiikkaa jokaisen naisen makuun. Löydät runsaasti tuotteita ja Yves Rocher tarjoaa mm. laajan valikoiman meikkejä, ihon- ja vartalonhoitotuotteita, aurinkotuotteita, hajusteita sekä hiustuotteita. Katso sivustolta lisää ja tilaa joululahjat tyttöystävällesi tai kenelle tahansa naishenkilölle Yves Rocherin kautta!

 

Sokos

Sokos on varmasti jokaiselle tuttu ostoskeskus/tavaratalo. Nykyään voit tilata tuotteita Internetin kautta Sokoksen kattavasta verkkokaupasta todella kätevästi. Osta tyttöystävällesi kosmetiikkaa Sokoksen kattavasta valikoimasta helposti ja nopeasti ja säästä aikaa sekä vaivaa. Sokoksen verkkokauppa tarjoaa myös paljon muita tuotteita, jotka toimivat lahjana erinomaisesti.

 

Naantalin kylpylä

Miten olisi viikonlopun mittainen kylpyläloma tyttöystävälle joululahjaksi? Samalla voit yhdistää hemmotteluhoitoja, joita Naantali Spa tarjoaa joka lähtöön. Kylpylän alueelta löydät myös muita aktiviteettejä ja kylpylän ravintola tarjoaa herkullista ruokaa. Varaa siis täydellinen kylpyläloma tyttöystävällesi joululahjaksi jo tänään!

 

Rapunzel

Rapunzel tarjoaa erittäin kattavan valikoiman hiustenhoitoon ja kauneuteen liittyviä tuotteita. Tilaa hiustenpidennykset ja muut hiustuotteet Rapunzelin laajasta verkkokaupasta edullisesti.

3. Lehti joululahjaksi!
A-Lehdet – tilaa heti ja säästä 40 prosenttia – mahtavat joulutarjoukset 2014!

Kauneus / Terveys / Muoti

Kauneus ja terveys – 5 numeroa vain 21 euroa + Lumenen kosmetiikkapaketti lahjaksi tilaajalle

Image – 5 lehteähintaan 21 euroa ja lisäksi ilmainen iPadversio lahjaksi tilaajalle

Voi Hyvin – 5 numeroa 21 euroa + tilaajalle lahjaksi Wellness hyvän olon -kirja!

Eeva – 5 lehteä 25,2 euroa + tilaajalle lahjaksi fantastinen koru!

Trendi – tilaa 8 lehteä todella halpaan hintaan 29,90 € ja lisäksi saat lahjaksi Lumenen hienon valokynän ja upean clutch-lompakon tai saat 4 numeroa hintaan 16,90 €!

 

Sisustus/Koti

Talo & Koti: 8 lehteä 29€ + tilaajalle lahjaksi Santoku-veitsi!

Maku: 5 lehteä 21€+ tilaajalle lahjaksi vaaka

Kotivinkki: 4 numeroa vain 15,90 € + lahjaksi valitsemasi tilaajalahja – monta vaihtoehtoa!

ViherPiha: 5 nroa 21 € (norm. 37,90 €) ja tilaajalle lahjaksi Marimekon todella upea Salkopapu-huivi!

JA PALJON MUITA LEHTITARJOUKSIA! – Katso lisää täältä!

 

4. Ulkomaan matka joululahjaksi? Mikä olisikaan sen parempi lahja kuin viedä tyttöystävä lomalle johonkin lämpimään ja antaa hänen unohtaa kylmä ja kurja talvi pieneksi hetkeksi. Tämä ei ehkä ole pienen budjetin lahja, mutta toimii suurella varmuudella ja matkustaminen on jännittävää ja mukavaa. Osta siis tyttöystävällesi vaikkapa joululahjaksi ulkomaanmatka Kauko-Itään tai johonkin muualle, mikä tarjoaa rutkasti eksotiikkaa!

 

Apollomatkat

Apollomatkat tarjoaa matkoja perinteisiin Etelä-Euroopan kohteisiin ja myös kauemmas Aasiaan ja toiselle puolen Atlantin valtamerta Meksikoon, Kuubaan tai Dominikaaniseen tasavaltaan. Voit tilata netistä matkat kätevästi ja hinnat ovat edullisimmasta päästä jos vertaat matkatoimistojen hintoja keskenään. Katso lisää matkavaihtoehtoja Apollomatkojen sivuilta ja tilaa matka netin kautta tyttöystävälle lahjaksi.

 

5. Harrastuksiin liittyvä joululahja. Jokaisella on varmasti jokin harrastus ja siihen liittyvä lahja on loistava joululahjaidea tyttöystävälle. Mieti siis mikä on tyttöystäväsi mieliharrastus ja käy alan liikkeessä konsultoimassa mikä voisi olla tyttöystäväsi käyttöön tarpeen.

 

Stockmann

Stockmannin verkkokauppa tarjoaa todella laajan valikoiman tuotteita laidasta laitaan. Stockmann on varmasti jokaiselle suomalaiselle tuttu, joten kaikki tietävät pääpiirteittäin mitä tavaratalo tarjoaa. Tilaa Stockmannin verkkokaupasta vapaa-ajan tavarat ja harrastetuotteet kätevästi.

6. Kengät, laukut, vaatteet joululahjaksi tyttöystävälle. Kelläpä naisella on koskaan tarpeeksi näitä? Erittäin hyvä joululahja, mikäli tiedät yhtään millaisista vaatteista tyttöystävä pitää. Voit myös ostaa lahjakortin johonkin vaatekauppaan, jonka tiedät olevan tyttöystävän mieleen.

 

Trendsales

Trendsales tarjoaa tyylikkäitä muotivaatteita jokaisen naisen makuun. Trendsalesilla on laaja valikoima koruja, laukkuja, housuja, aurinkolaseja, kenkiä, villapaitoja yms. Osta Trendsalesin kautta naisystävälle joululahja suoraan netistä ilman suurempaa pään vaivaa!

 

Alpakka

Alpakka eli ”La Alpaca” on vaatekauppa, josta voit tilata muotivaatteita kätevästi verkon kautta suoraan kotiovelle. La Alpacan valikoimaan kuuluu takit, jakut, neuleet sekä muut asusteet. Tutustu Alpakan laajaan valikoimaan sen omilla verkkosivuilla ja löydä tyttöystävälle uniikki tyylikäs joululahja.

 

Stadium

Stadium tarjoaa urheiluvaatteita ja muita vapaa-ajan vaatteita. Löydät Stadiumin kautta parhaat joululahjat urheilevalle tyttöystävälle. Tutustu lisää Stadiumiin sen verkkokaupassa.

 

Nämä lahjat soveltuvat myös muille henkilöille ja oli kyseessä joululahja vaimolle tai kenelle tahansa naiselle, voit käyttää hyvin näitä vinkkejä hyödyksi ja suurella todennäköisyydellä tulet löytämään jotain mikä varmasti miellyttää rakastasi.

 

Katso parhaat lahjaideat jouluksi tyttöystävälle!

Nämä lahjaideat ovat siitäkin syystä erittäin toimivia, sillä ne toimivat iästä riippumatta lähes jokaisen naisen kohdalla. Muista myös, että joululahjan ostamisen kanssa ei missään nimessä kannata stressata liikaa ja tyttöystävä varmasti ilahtuu pienestä lahjasta. Tärkeintähän joulussa on aina muistaminen ja yhdessä oleminen. Makoisa ja tuhti jouluateria yhdessä rakkaimman kanssa on varmasti monin kerroin tärkeämpi kuin joululahja. Lahja on vain pieni mukava lisä, joka ilahduttaa ja piristää sekä luo samalla pientä jännitystä. Löydät myös joululahja naiselle täältä, sillä nämä lahjavinkit soveltuvat hyvin naiselle kuin naiselle. Mikäli olet etsimässä joululahjaa poikaystävälle, on suotavaa katsoa edellinen linkki.

 

Älä enää kärvistele jouluna ja tuskaile lahjan hankkimisen kanssa vaan tilaa joululahja netistä tyttöystävälle nopeasti ja helposti. Internet on pullollaan hyviä lahjaideoita ja nykyään nettiä käyttää lähes jokainen, joten nettiin on alkanut tulemaan yhä enemmän joululahjoja tarjoavia sivustoja. Säästä siis aikaa, vaivaa ja rahaa tilaamalla lahja verkon kautta tyttöystävälle välittömästi! Toivotamme kaikille lukijoillemme erittäin hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Toivomme, että sivustosta oli hyötyä lahjan etsimisessä ja, että löysitte meidän kautta parhaat joululahjat 2014 vuodelle!