Pages

Categories

Search
 

Joululahja naiselle

Jos olet päätynyt http://joululahjat2014.fi -sivuston joululahja naiselle -osiolle, mietit varmaa mitä ostaisit joulahjaksi naiselle vuonna 2014. Naiselle lahjaa ostaessasi mieti mitä haluat lahjalla sanoa – ajatus lahjassa on paljon miehien lahjoja tärkeämpää. Nyky-nainen ei välttämättä halua porakonetta lahjaksi vaikka sitä tarvitsisikin, vaan nainen haluaa ostaa tarvitsemansa esineet itse ja odottaa saamiltaaan lahjoilta kekseliäisyyttä ja mielikuvitusta. Kuten jo sanottua – ajatus on tärkein.

Joulu on täynnä kiirettä ja edestakaisin suhaamista jouluruuhkissa, eikä mielikuvitukseen aina tunnu löytyvän aikaa. Olemme keränneet netin parhaat joululahjaideat yhteen, toivomme näiden helpottavan lahjojen ostoa naiselle.
Naiselle lahjaa ostaessasi kannattaa välttää erilaisia sudenkuoppia, kuten vaatteiden ostoa kannattaa miettiä kahdesti jos et ole varma mitä kokoa nainen on, ja sama pätee alusvaatteisiin – näitä ostaessasi suhteesi naiseen täytyy olla henkilökohtainen ja varsin läheinen. Esimerkiksi, jos satut antamaan naiselle liian isoa kokoa olevan vaatekappaleen saattaa nainen lukea lahjan mukaan piiloviestin: ”Olenko muka näin lihava?” Sama pätee myös liian pieniin vaatekappaleisiin: ”Haluaisitko minun olevan pienempi?” Eli kannattaa siis tarkoin harkita mitä naiselle lahjaksi antaa, sillä väärällä lahjalla saattaa olla varsin epämiellyttävät seuraukset. Käytä hieman aikaa ja täytä lahjasi kekseliäisyydellä. JA MIETI MITÄ KYSEINEN NAINEN MERKITSEE SINULLE! Katso alempaa, mikä vuonna soveltuu parhaiten ja ennen kaikkea, mikä lahja soveltuu sinun naisellesi.

 

Joululahja naiselle

Löydä tämän joulun parhaat joululahjat naiselle

 

Seuraavassa listassa käymme läpi naiselle soveltuvia joululahjoja:

 

1. Koru

Kuten vanha sanonta kertoo, timantit ovat naisen parhaita ystäviä. Mikään ei kerro naiselle paremmin että välität kuin nyrkinkokoinen timantti. Suhtautukaamme tähän lausahdukseen kuitenkin hieman huumorilla, sillä valtaosalla meistä ei suinkaan ole varaa hukuttaa naista timantteihin joka maanantai. Käsitteenä tämä kuitenkin ohjaa valtaosaa meistä oikealle tielle etsiessämme lahjaa naiselle, oli tämä sitten tyttöystävä, äiti, sisko tai vain pelkkä ystävä – sillä maailmassa ei ole montaakaan naista, joka ei koruja kelpuuttaisi joululahjaksi.

 

Savanni

Savanni on verkon makein korukauppa, jonka valikoimasta löytyy korut naiselle kuin naiselle ja varmasti sinäkin löydät juuri tarkoitukseesi sopivan korun läheisellesi joululahjaksi. Tutustu tästä Savanniin laajaan koruvalikoimaan!

 

Koruhetki

Koruhetken uniikit korut, joita et löydä muualta Suomesta sopivat täydellisesti joululahjaksi vaikka tyttöystävälle, ja miksei myöskin muille naisille. Niissä yhdistyvät kekseliäisyys ja symboliikka. Tutustu tästä Koruhetken valikoimiin!

 

 

2. Hajuvesi

Nainen on sensuelli eläin ja reagoi voimakkaasti tuoksuihin, jotka herättävät tunteita. Nainen käyttää hajuvettä herättääkseen tunteita myös elinympäristössään. Hajuvesiin kätkeytyy paljon mystistä symboliikkaa mikä on naisen mieleen ja mikä tekee siitä erityisen hyvän joululahjan naiselle kuin naiselle. Valitse hajuvesi tarkkaan ja mieti mitä yrität lahjalla sanoa. Pehmeänsuklaiset tuoksut sopivat hyvin jouluun.

 

OranssiKauppa

OranssiKauppa tarjoaa laajan hajuvesi-valikoiman naiselle. Esimerkiksi pehmeätuoksuinen Gucci Envy Me on loistava joululahja naiselle. Tutustu tarjouksiin tästä ja tilaa parhaat joululahjat naiselle!

 

Yves Rocher

Yves Rocher tarjoaa tuoksut, hajuvedet ja muut tuotteet naisille huokein hinnoin 100% tyytyväisyystakuulla. Tuotteet sopivat joululahjaksi kaikille naisille. Mukana myös luomu hajuvedet. Tutustu valikoimaan tästä ja tilaa parhaat kosmetiikkalahjat naiselle heti!

 

3. Kirjat & Lehdet

Naiset pitävät suurista tunteista ja he osaavat käyttää mielikuvitustaan. He eivät tarvitse optista stimulaatiota yhtä suurissa määrin kuin miehet ja siksi kirjallisuus on oiva joululahja heille.

Booky

Booky tarjoaa runsaan kirjavalikoiman. Kaunokirjallisuudesta tietokirjoihin, bookysta löytyy kirja jokaiseen makuun. Lukunälkäisille naisille suositeltakoon tämän joulun hittikirjaa Fifty Shades of Grey, jonka on kirjoittanut brittiläinen E. L. James. Tilaa joululahjaksi täältä netin edullisimmat kirjat!

 

A-Lehdet – ällistyttävät joulutarjoukset – säästä jopa 40% jos tilaat nyt!

Kauneus / Terveys / Muoti

Kauneus ja terveys – 5 numeroa vain 21 euroa + Lumenen kosmetiikkapaketti tilauksen päälle!

Image – 5 numeroa hintaan 21 euroa ja lisäksi ilmainen iPadversio

Voi Hyvin – 5 lehteä 21 euroa + tilaajalle lahjaksi Wellness hyvän olon -kirja!

Eeva – 5 numeroa vain 25,2 euroa + tilaajalahjaksi hieno koru

Trendi – tilaa 8 numeroa todella halpaan hintaan 29,90 € ja lisäksi saat tilaajalahjaksi Lumenen upean valokynän ja clutch-lompakon tai voit myös vastaavasti tilata 4 numero hintaan 16,90 €!

 

Sisustus/Koti

Talo & Koti: 8 lehteä 29€ + tilaajalahjaksi Santoku-veitsi!

Maku: 5 lehteä 21€+ tilaajalahjaksi vaaka!

Kotivinkki: 4 numeroa vain 15,90 € + lahjaksi valitsemasi tilaajalahja

ViherPiha: 5 nroa 21 € (norm. 37,90 €) ja tilaajalahjaksi Marimekon Salkopapu-huivi!

 

 

Naiselle lahjaksi kenkiä, laukkuja ja vaatteita…

Jokainen nainen rakastaa kenkiä, laukkuja ja vaatteita, eikä naisella voi koskaa olla niitä tarpeeksi. Joskus kaiken tavaran haaliminen saattaa tuntua sotaan varustautumiselta, mutta ihminen on luonnostaan keräilijä, ja luontoaan vastaan turha taistella. Aikaisemmin sivusimme aihetta, että kannattaa olla varovainen ostaessa naisille vaatteita, mutta jos suhteesi naiseen on tarpeeksi tuttavallinen tai haluat muuten vain kokeilla onneasi – niin anna mennä vaan! Joululahja naiselle on kuitenkin loppupeleissä melko helppo ostaa, kunhan et ajattele päätäsi puhki. Miettimällä liikaa huomaat jossain vaiheessa, että et ole tyytyväinen enää mihinkään. Voit kokeilla kuinka hyvin oikeasti tunnet tyttöystäväsi. Sama ei kuitenkaan välttämättä päde kenkiin tai laukkuihin, mutta naiset ovat tunnetusti tarkkoja tyylistään, joten älä välttämättä odota että nainen käyttäisi sinun hänelle hankkimia tavaroita. Yritä selvittää naisen tyyli ja kengänkoko, kuten sanottua näitä naisella ei koskaan ole tarpeeksi.

 

Brandos

Brandosilta löydät mielettömän valikoiman kenkiä ja hieman suppeamman valikoiman vaatteita joka lähtöön, niin naiselle kuin kenelle tahansa muulle. Osta joululahja tyttöystävälle tai koko perheelle Brandosin kautta ja et tule pettymään. Brandosin verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman kaiken tyylisiä kenkiä!

 

TheBos

TheBos tarjoaa laajan valikoiman muotivaatteita. Valikoimassa myös seksikkäät alusvaate -setit ja runsaasti alennettuja tuotteita. Voit antaa joululahjaksi naiselle lahjakortin, jos et ole varma oman makusi soveltuvuudesta naiselle. Tutustu tästä ja tilaa joululahjat kotiovellesi!

 

Cybershop

Cybershop tarjoaa vaihtoehtoista muotia vaihtoehtoisille naisille, jotka tuntevat ettei heitä saisi lokeroida. Erityisesti gootti- ja anime-tyylit ovat vahvasti edustettuna. Tutustu tästä tarkemmin valikoimaan!

 

Katso joululahjatvinkit naiselle – joululahjaideoita kaikille naisille

Toivottavasti kokoamamme sivuston anti on tarpeeksi riittävä teille ja toivottavasti pystytte hyödyntämään antamiamme joululahjaideoita sekä toivomme, että ne auttavat sinua valitsemaan sopivan lahjan naiselle jouluksi 2014. Toivotamme hyvää ja rauhallista joulunodotusta – olkoon se yhtä hauskaa kuin meillä oli kootessamme näitä ideoita, jotta teidän jouluun valmistautumisenne kävisi hieman jouhevammin.